Uitvoering

Wij monteren deze architectonische prefab beton voor de grote opdrachtgevers, zoals hoofdaannemers, gemeentes en leveranciers van deze architectonische prefab elementen, door heel Nederland en Belgiƫ. De projecten, die wij realiseren, zijn ook altijd een utiliteit of een infra project, voor welke onze deskundigheid, door de reeds gerealiseerde projecten, op prijs wordt gesteld.

Kuijpers Uitvoering & Advies BV biedt u een zo compleet mogelijk pakket aan, o.a. alle montage werken van architectonische prefab, hulpstaal, het leveren en/of aanbrengen van isolatie, in combinatie met kranen, hoogwerkers en alle verbruiksmaterialen.

Kuijpers Uitvoering & Advies BV is een VCA** gecertificeerd bedrijf en staat garant dat alle montage werken met goed opgeleid, gecertificeerd en gekwalificeerd personeel en materieel uitgevoerd worden. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen is het ook belangrijk om tijdens het engineringproces van de architectonische prefab elementen betrokken te zijn. We denken mee aan de veiligheid en bereikbaarheid, zodat deze niet ten kosten van het ontwerp gaan.

Kortom, Kuijpers Uitvoering & Advies BV is uw partner als het gaat om de montage van architectonische prefab elementen van A tot Z.